Nijverdal: 0548-611340 - Goor: 0547-763971 - Almelo: 0546 - 815434 - Lemelerveld: 0572 - 371665

Riool inspectie

Riool inspectie betreft niet alleen inspectie van de binnenkant van de riolering met een rioolcamera. Het gaat ook om het bekijken van de rioleringbuizen in de kruipruimte onder de woning.
Riooldetectie betreft het opsporen van de rioleringsbuizen.
Stankdetectie spoort de ooraak van de overlast van rioolstank op.

Rioolinspectie:
Vaak biedt onderzoek in de kruipruimte onder de woning al uitkomst. Rioolbuizen zijn verzakt, waardoor het water niet weg loopt. Boomwortels hebben schade aan het riool toegebracht, zelfs onder het huis door! Camera of TV inspectie worden ingezet om de binnenzijde van de riolering te bekijken. Met behulp van een camera kop aan het uiteinde van een flexibele slang wordt een opname gemaakt van de binnenkant van de rioolbuis. Er zijn rioolcamera's voor verschillende buis diktes.

Riooldetectie:
Soms is niet bekend waar de riolering precies loopt. ROSS SALLAND beschikt over apparatuur om rioleringsbuizen op te sporen. Door riooldetectie wordt voorkomen dat een hele tuin omgespit wordt op zoek naar de verstoping in het riool.

Rioolstankdetectie:
Afschuwelijke rioolstank in of rond het huis/bedrijf. Daar wilt u zo snel mogelijk van af. Stankoverlast ontstaat vaak door een droogstaande zwanenhals of waterslot in een sifon, een losse verbinding, lucht of vuil in de riolering. Controle van sifons, putjes en verbindingen kunt u vaak zelf uitvoeren.

Lukt het u niet de oorzaak van de stankoverlast op te sporen, dan biedt ROSS SALLAND uitkomst. Medewerkers van ROSS SALLAND hebben de kennis en ervaring, weten tips en truuks, om zo snel mogelijk de oorzaak van de rioolstank te vinden. Rookdetectie is één van de middelen die hierbij ingezet worden. Het afvoersysteem wordt met rook gevuld onder lage overdruk. Het rioleringsysteem hoort gesloten te zijn, dus waar rook ontsnapt lekt het systeem. En: waar rook is, is stank in dit geval.
Uiteraard verhelpt ROSS SALLAND het probleem.

Rioolcamera - Ross Salland
Riool verstopt? bel Ross Salland
Riool verstopt? bel Ross Salland
Riool verstopt? bel Ross Salland
Wij staan altijd voor u klaar

Eens kijken of wij iets kunnen betekenen op het gebied van
schoonmaak, riolering of toiletverhuur?

mail ons, we informeren u graag!
Webdesign: Indigo grafische producties